maanantai 9. syyskuuta 2013

Hemmottelua!


 

Mikä hemmottelu viikonloppu, Nisun ja murattien synkkyyden jälkeen. Torstaina sain lipun puhelimeeni ja perjantai iltapäivänä hyppäsin junaan, kohti Tamperetta. Siellä asemalla odotti systeri :-). Heti kebabille Abu Fuadiin, nam ja karkkikaupan kautta elokuviin, Blue Jasmine...erittäin hyvä ja ihmettelenpä ellei Cate Blanchett saa roolistaan Oscaria! Lempäälässä kuoharia ennen nukkumattia.

Lauantaina ihanassa auringonpaisteessa aamupala terassilla, kera kermaviinerin :-D.
Sitten nokka kohti keskustaa ja shoppailua, ruokailu lemppari paikassani Manhattan Steak Housessa, jälkkärit Ihanassa Kuparitalon vohvelikahvilassa :-D. Maha pullollaan hipsimme Kellariteatteriin katsomaan Hiljaiset sillat... niin hyvä ja liikuttava, nessuja tarvittiin. Lempäälän kodissa juustoja, viiniä ja höpöttelyä ennen nukkumaan menoa.

Sunnuntaina upeassa auringonpaisteessa runsas aamupala bebe-leivoksen kera , terassilla istuen. Ideapark, kiertelyä ja tietenkin Spice Icestä pehmis kuorrutuksella. Sen jälkeen lippu kilahti puhelimeeni ja junalla kotia kohden. Kotona ihana ukkeli oli tehnyt ruuan, leiponut suklaakakun Iitun kanssa ja siivonnut huushollin perusteellisesti! Voiko siis parempaa viikonloppua olla!? Kiitos siskosein ja ukkosein <3

Ps. Takuulla laihduin muutaman kilon viikonloppuna vai mitä tuumaatte ;-)?
Ei kommentteja: