sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Jänön jäljet

Kävimme siis kesällä mieheni kanssa Jyväskylän asuntomessuilla. Kiitos siskolle lipuista :-D! Mikään talo/asunto ei tehnyt minuun sellaista vaikutusta, että olisin sinne heti halunnut muuttaa, mutta mukava siellä oli kuitenkin kierrellä ja ideoita katsoa. Ja yhteen juttuun ihastuin poskettomasti.... meinaan mattoon.
Yhden kodin olohuoneessa oli www.vm-carpet.fi/, Romance matto, jänön jäljillä ja siitä se ajatus lähti. Jyväskylän www.mattokymppi.fi/‎ myy mm. näitä mattoja. Halusin siis makkariin matot, toiset jäljillä, toiset ilman. Minulla on uskomaton "tuuri" yleensä ostotilanteissa. Siis joko Hannu Hanhi meininkiä tai sitten todellakaan ei. Näissä matoissa kävi niin, että kun lähes kuukauden odotuksen jälkeen tulivat, oli jäljet juuri eri suuntaan kuin oli sovittu :-/. No uusi tilaus, uusi odotus. Sain silti erittäin hyvää palvelua ja hinnassa tultiin vastaan ilman pyyntöä. Hieman lapsellisesti halusin, että nuo jäljet menee tuonne päin, jonne puput ovat menneet istumaan :-)

Suloiset jäjet, vai mitä?Ps. Ja edelliset matot myin siis www.tori.fi/. Nuori, paikkakuntalainen mies haki ne kotiinsa :-),

Ei kommentteja: