sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Kirpparilla.fi

Olemme usein varanneet pöydän tuolta kirppikseltä. Kirppis touhussa on sekä hyviä, että huonoja puolia. Listataan ensin hyvät asiat. Tulee siivottua kaapit ja komerot. Tavarat löytävät uuden omistajan ja kirppistouhu on ekologista. Sieltä saa ylimääräistä rahaa. Kirppiksellä.fi voit varata pöydän netistä. Maksat pöydän ja valitset itsellesi mieleisen aloituspäivän. Voit seurata päivittäin myyntiäsi, kun illalla saat myyntitiedot suoraan sähköpostiisi. Jos laitat tietoihin tilinumerosi, saat lopussa myyntituottosi suoraan tilillesi. Aika paljon siis hyvää!

Otetaan sitten huonot. Kaappien ja komeroiden siivous on ärsyttävää. Kirppistuotteiden hinnoittelu on aikaavievää puuhaa. Koko kämppä on hetken aikaa kuin hävityksen kauhistus. Kirppiksellä on käytävä päivittäin, sotkuinen pöytä ei myy. Ja sitten se surullisin asia, kirppikseltä varastetaan tavaraa.

Annoin tästä varastelu asiasta palautetta tuonne Kirppiksellä.fi, jo aiemmin ja heidän ohjeensa oli, että kirjoittaa myyntitarraan mahdollisimman tarkan kuvauksen tuotteesta. No mitäs hyötyä tästä on!?! Ei sitten YHTÄÄN mitään!!! Barbienukessa voisi yhtä hyvin lukea vaikka jääkaappi, virtahepo tai vaikkapa kukkuluuruu. Kukaan ei sitä kassalla katso! Minulla oli nyt pöytä aitiopaikalla, kassanläheisyydessä. Siitä oli helppo seurata, ettei yksikään kassoista lukenut yhtä ainoata hintalappua. Kassakoneen piippaus, reipas tahti ja tavarat vaihtoi omistajaa.

Tilaisuus siis tekee varkaan! Tarrahintalappujen vaihtaminen tuotteesta toiseen on helppoa ja nopeaa. Vakkarivarkaat tietävät, ettei kassalla niitä lueta. Tällä kertaa ostin hälyttimiä estääkseni arvokkaampien vaatteideni varastamisen. No eipä täysin auttanut sekään! Hintalappu oli vedetty hälyttimen alta ja vaihdettu toiseen, pahimmassa tapauksessa naapuripöydän lappuun, jolloin sinä menetät tuotteesi ja naapuri saa siitä rahat. Vuokrasopimuksen loputtua veimme tavarat pois ja kotona inventoidessani huomasin, että kolmeen vaatteeseen oli jäänyt hälytin...emme siis soineet ovella :-o. Ei siis hirveän tehokkaita nuo hälyttimetkään.

Ei siis kannata viedä kirppikselle mitään muutamaa euroa arvokkaampaa. Myy ne ennemmin Torissa, Facessa tai itse Sepän aukiolla. Myin kirppiksen jälkeen joitain tuotteita Torissa ja hyvin kävi kauppa sielläkin. 

No nyt on kuitenkin hyvä mieli! Komerot siivottu, tienattu vähän ylimääräistä rahaa ja voi hyvillä mielin ostaa taas uutta, heh hee :-D!

Ei kommentteja: